Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

joi, 1 octombrie 2009

Ziua Recoltei la Muzeul Taranului Roman

Copiii vostrii stiu ce este Ziua Recoltei? O buna ocazie sa afle si sa vada cum se sarbatoreste aceasta zi, este de a merge cu ei in acest weekend la Muzeul Taranului Roman.

Pe 2, 3 si 4 octombrie, Targul Taranului ne invita la o sarbatoare de inceput de recolta, in fiecare zi de la 9:00 la 18:00, cu promisiunea ca vom gasi aici pastrama de oaie, carnati de porc sau de vita, lebar, muraturi, caltabos, toba si racituri, alaturi de un pahar cu vin sau unul cu must. Iar sambata si duminica, asa cum se cuvine in zi de sarbatoare, ne asteapta pastrama la gratar si bulzuri aburinde numai bune de potolit cu un pahar de must adus de pe meleaguri indepartate, tocmai din Teleorman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare