Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

duminică, 11 octombrie 2009

Peisaj-puzzle din legume taiate

Azi am gatit, si l-am invitat si pe Matei in bucatarie, sa facem impreuna ceva frumos pentru concursul de toamna de pe ActivitatiCopii.






Eu am taiat legumele, iar el, pe o coala de desen mare, a asamblat un peisaj de toamna cu pomi incarcati de fructe, flori, iarba, soare, nori si un curcubeu . E ca un puzzle facut din legume. Am folosit: morcov, cartof, ceapa rosie, gogosar rosu, ridiche, marar, patrunjel, leustean. La sfarsit, dupa ce am pozat "opera de arta", legumele au ajuns unde le era locul, adica intr-o ciorbita gustoasa, acrita cu lamaie .

Daca v-a placut, incercati si voi. Nu neaparat ce
am facut noi, ci lasati frau liber imaginatiei. Puteti "asambla" orice va trece prin cap din bucati de legume sau fructe, taiate in diverse forme: animale, case, masini, etc.
Spor la treaba!

3 comentarii:

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare