Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

duminică, 11 octombrie 2009

Voi va invatati copiii sa recicleze? Dar sa aiba grija de natura?

De mult vroiam sa fac un colt ECO pe blogul meu, pentru ca este o tema care ma preocupa. Aniela parca mi-a citit gandurile, si ultimul concurs de pe ActivitatiCopii
are ca tema reciclarea.

Asa ca astazi m-am mobilizat si am fotografiat cum reciclam noi, toata familia, de la mic la mare.

Primul nostru pas, facut inca de anul trecut, a fost sa punem in curte cate un tomberon pentru sticlele de plastic si, mai apoi unul special pentru cartoane (cutii de duc, lapte, etc), pe langa cel de gunoi menajer.
Pasul doi, a fost sa facem pungi separate sub chiuveta, pentru maruntisurile de plastic, hartie si sa reciclam si sticlele si borcanele.
Evident, toate le ducem periodic la containerele stradale speciale pentru reciclat.

Din dorinta de a avea mai multa grija de natura, de o luna, am inceput treptat sa inlocuim detergentii si produsele de curatenie cu unele certificate eco. Ideea este sa fie biodegradabile, sa nu mai poluam apele. Am in plan, cat mai curand, sa inlocuiesc si cosmeticele cu unele eco. E sanatos si pentru noi, si pentru Pamant.


Si ne gandim si la animale, adica ne straduim sa luam produse certificate Vegan.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare