Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

duminică, 4 octombrie 2009

Kids on the Moon la Baneasa Shopping CityAstazi am ajuns si noi la programul “Copiii pasesc pe luna” , la Baneasa Shopping City. Programul continua si in zilele urmatoare, pana miercuri, 7 octombrie.
Intre orele 10:00-19:00 (L-V) si 12:00-20:00 (S-D), la fiecare ora se fac grupe de copii, teoretic cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, dar eu am vazut si mai mici si mai mari ;-).
Dupa cum puteti vedea in poze, Matei a fost super incantat :-).
Noi am ajuns la 12:30 si am intrat la 14:00, locurile de la 13:00 erau ocupate toate.

Proiectul include 3 parti distincte: o zona culturala, un modul terestru si un modul lunar.
Zona culturala contine machete ale navelor spatiale, fotografii inedite din spatiu, dar şi o replica a costumului de astronaut purtat de Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe luna, alaturi de alte informatii legate de acest moment relevant pentru istoria omenirii.


In modulul terestru, copiii privesc imagini inedite din spatiu, pentru o experienta senzoriala desavarsita si descopera mai multe informatii despre planete.

Modulul lunar este zona cea mai apreciata de copii, intrucat aici devin adevarati astronauti: poarta casti si echipament de astronaut si pasesc intr-un mediu special creat pentru a reda senzatia unei calatorii pe luna. Exista un ecran pe care parintii ii pot vedea pe micuti in interiorul capsulei, distrandu-se.

Totul este gratuit, copiii primesc costume si casti de astronauti, iar la sfarsit primesc diplome, cadouri si fac cate o poza imbracati in costum si cu un decor de pe luna.La parter, unde se fac inscrierile, exista si un tarc unde sunt masute de desen. Aici, copiii (si cei mai mititei) pot participa la un concurs de desen cu aceeasi tema- calatoria in spatiu, si primi premii. Au participat si Matei si Ilinca :-).
Ilinca a mazgalit si ea ceva acolo, si a primit un rucsac cu Itsy si Bitsy, iar Matei a facut un desen mai serios si a primit un bloc de desen cu niste planse cu constelatii.

Una peste alta, ambilor copii le-a placut mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare