Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

duminică, 19 iulie 2009

Tort in forma de cifra 1, cu Mica Sirena si decor marin

Pentru aniversarea Ilincutei, am facut acest tort cu decor marin.
Figurinele si coada papusii sunt facute din pasta de lapte praf, colorate cu colorant alimentar(crabul si steaua de mare), carioci alimentare (calutul de mare) sau cu razatura de cocos colorata (coada sirenei, scoica). Tortul a fost imbracat in frisca peste care am presarat cu generozitate razatura de cocos albastra.
Ca sa obtin tortul in forma de cifra 1, din blatul initial care a avut forma de dreptunghi, am decupat: de sus un colt (care a devenit stanca pe care sta sirena), si din lateral un dreptunghi (care a devenit baza).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare