Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

joi, 24 septembrie 2009

Concurs "Sling" pentru copii pana la 3 ani, pe ActivitatiCopii

Lume, lume!


Avem concurs nou pe ActivitatiCopii, detaliile le gasiti aici. Tema este Cum ne jucam cu copilul nostru.


Daca aveti copii mai mici de 3 ani, puteti participa si voi. Noi ne-am inscris deja.


Am descris cum ne distram in ultima vreme cu carticele.

Avem cateva, cu animale, culori, cifre, litere, cuvinte, la una daca ridica cartonase descopera ceva sub; unele sunt cartonate (le preferam, ca se rup si strica mai greu), unele nu (dar ne descurcam si cu astea).

Da paginile la ele si ridica, cartonasele facand BAU si eu ii spun ce se ascunde sub (asa ne dezvoltam indemanarea), sau imi arata o imagine si eu ii spun ce reprezinta, i-o descriu. La animale ii spun numele animalului, si unde pot, imit si ce sunet face animalul. Are o pasiune pentru vacute, deschide mereu la ele si spune ea mmmmmm :D . Si azi a facut si la sarpe ssssss.

De curand si-a descoperit pasiunea pentru carticele, si acum umbla mereu cu cate una dupa ea, mi le aduce si mi le deschide sa-i "citesc", da paginile si cauta o imagine anume, dintre cele pe care le prefera.
Mai tarziu vom invata cu ele si culorile, apoi sa numaram, literele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare