Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

luni, 14 septembrie 2009

Barca pe valuri

Pentru concursul de pe ActivitatiCopii, cu tema "Vara", Matei si-a ales sa faca lucrarea "Barca pe valuri". Modelul si instructiunile de lucru, le gasiti aici: http://www.activitaticopii.ro/barca_pe_valuri
Noi am adaptat putin, pentru ca nu am avut carton sau hartie colorata pe ambele fete in albastru. Am folosit hartie glasata: o coala mare albastru inchis, pe care am indoit-o si am obtinut apa, apoi am lipit pentru fundal (cer) inca o bucata mai mica albastru deschis peste partea alba (care era dosul foii). Si tot din hartie glasata am mesterit si soarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare