Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

marți, 21 aprilie 2009

Inger din con de brad
















Materiale necesare:
- un con de brad
- o ghinda
- o floricica mica-mititica
- fire de tricotat
- o bucata de dantela lata de 5 cm si lunga de 10 cm
- o bucata de staniol, subtire si lunga de 5 cm
- lipici, foarfeca, carioca neagra

Mod de lucru:
  • Rochita: este conul de brad; in fata atasam o floricica, ca si cum ingerasul ar tine-o in manute
  • Aripile: legam cu un fir subtire la mijloc bucata de dantela
  • Capul: desenam pe ghinda ochii, nasul si gura; pentru par, luam un fir lung (1 metru) din cel de tricotat, pe care il indoim in doua, si iar in doua si tot asa pana ajungem la de doua ori lungimea dorita; apoi il legam la mijloc cu acelasi tip de fir si punem lipici in locul unde l-am legat; il fixam apoi in varful ghindei aranjandu-l in parti si la spate (cuafam un pic papusa ;-) ); facem din staniol coronita argintie pe care o lipim de par si gata capul!
  • Asamblare: lipim ghinda de conul de brad si fixam aripile la spate; apoi ii atasam si o agatatoare ca sa il putem atarna in brad si ingerasul e gata!

Un comentariu:

  1. Suuuper arata!Si ce frumos descri!Trebuie sa continuati atelierul!Sau sa scoateti o carte, un dvd...Nu stiu!Ceva.Pupam trupa completa

    RăspundețiȘtergere

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare