Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

marți, 21 aprilie 2009

Inger din lingura






















Materiale necesare:
- carton si o bucata hartie alba
- acuarele si alte materiale de decorat (lipici cu sclipici, oja cu sclipici, etc.)
- o lingurita de plastic
- fire de tricotat
- lipici, foarfeca, carioca neagra

Mod de lucru:

  • Rochita: se taie din carton doua triunghiuri (egale) de lungimea cozii de la lingurita, care se picteaza cu acuarele intr-o culoare placuta, si apoi se orneaza dupa inspiratie cu sclipici (din lipici, oja) sau cu ce aveti la indemana.
  • Aripile: in timp ce se usuca triunghiurile, facem un evantai din coala alba de hartie, insa avem grija sa fie mai mult lung decat lat si il legam apoi cu o fundita la centrul lungimii; desfacem evantaiul si gata aripile!
  • Capul: desenam pe partea bombata a lingurii ochii, nasul si gura; pentru par, luam un fir lung (2 metri) din cel de tricotat, pe care il indoim in doua, si iar in doua si tot asa pana ajungem la de doua ori lungimea dorita; apoi il legam la mijloc cu acelasi tip de fir si punem lipici in locul unde l-am legat; il fixam apoi in varful lingurii aranjandu-l in parti si la spate (cuafam un pic papusa ;-) ) si gata capul!
  • Asamblare: lipim cele doua triunghiuri din carton de o parte si de alta a cozii de la lingurita si apoi la spate lipim si aripile; apoi ii atasam si o agatatoare ca sa il putem atarna in brad si ingerasul e gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare