Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

joi, 28 mai 2009

Daca copiii vostrii iubesc caii...

Primaria Sectorului 6 şi Clubul de Echitatie Bucuresti organizeaza in Parcul Crangasi, in perioadele 23-24 mai, 30-31 mai şi 6-7 iunie, intre orele 10.00 – 21.00, un concurs de calarie şi sarituri peste obstacole.
La eveniment sunt invitati sa participe toţi iubitorii de natura, cai şi sport, sa asiste la concursul de obstacole, la demonstratiile de dresaj şi de atelaje.
Pentru copiii care sunt insotiti de parinti, organizatorii au pregatit mai multe surprize, printre care si plimbari cu poneii.
Intrarea este gratuita.

Un comentariu:

  1. Din pacate nu am reusit sa gasesc un desfasurator al programului. Duminica trecuta noi am fost pe la ora 19.00 si am inteles ca se terminase cu calutii pe la ora 16.00. Va sfatuiesc sa mergeti dimineata.
    Din pacate nici vremea nu ne va prea ajuta weekendul acesta.

    RăspundețiȘtergere

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare