Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

luni, 15 noiembrie 2010

Invitatie la Targul de carte Gaudeamus si la lansarea carticelelor pentru copii cu Trenuletul TT

Cu mare drag preiau si eu pe blog anuntul de lansare a primelor doua carticele cu trenuletul TT, scrise si ilustrate cu multa dragoste de o buna prietena din copilarie, mamica a doi copii superbi. Eu cu siguranta voi fi acolo cu copiii din dotare, asa ca, pentru cine doreste sa ne intalnim, este o ocazie minunata.

Aventurile trenuletului TT se dezvaluie pentru cei mici in doua carti superbe!
- Citeste, invata engleza si construieste cu copilul -

Dragi prieteni,

sunteti invitati sa va faceti bagajele si sa ajungeti la timp in statie (Targul de Carte Gaudeamus), la linia 1 (standul editurii Aramis), la ora 11, pe 20 noiembrie 2010, pentru o lansare de carti pentru copii.

Cartile "Te-duc-Te-aduc" si "TT la oras", scrise si ilustrate de Aniela Tanase si publicate la editura Aramis, fac parte dintr-o serie de patru carticele bilingve (romana-engleza) al caror erou este un personaj extrem de simpatic, un trenulet multicolor pe nume TT (TeTe).

TT este cunoscut multor copii si parinti ca fiind mascota site-ului www.ActivitatiCopii.ro, iar acum fiecare dintre micuti va putea sa asculte si sa priveasca aventurile lui.

In plus cartile va ofera gratuit o macheta de carton cu care puteti sa construiti trenuletul TT si sa va jucati impreuna cu copilul.

Cartile sunt concepute pentru categoria de grupa 0-3 ani fiind prezentate in forma cartonata (boardbook) si vor reprezenta lectura zilnica preferata de copiii mici. Numele trenului usor de pronuntat si sunetele si onomatopeele folosite ii va face pe incepatorii vorbitori sa fie mandri ca pot imita ce le este citit din carte.

Pe de alta parte, ele pot constitui si un bun start in ale cititului pentru copiii mai mari. Cuvintele simple si propozitiile relativ scurte ii vor atrage pe acestia. Mai mult, copiii care studiaza limba engleza se pot bucura in egala masura de carte, recapituland cunostintele de baza invatate.

Seria cuprinde o multime de notiuni, obiecte si sunete din lumea inconjuratoare, fiind foarte usor de parcurs si datorita ilustratiilor care insotesc textul. Imaginile inedite sunt create prin ochii inocenti ai copiilor. Tehnica folosita este colajul - pe langa hartie si vopsea sunt incorporate si diverse alte materiale din natura. Ilustratiile, realizate in totalitate manual, sunt simple, viu colorate si cu o nuanta tridimensionala.

Cartile vor fi disponibile spre vanzare in curand in toate librariile mari din Bucuresti si din tara precum si pe site-ul editurii Aramis.

Ele pot fi achizitionate si la targul de carte Gaudeamus la standul Editurii Aramis la pret redus.

Veniti cu mic cu mare la lansare! Surprizele sunt in pregatire iar copiii se vor distra de minune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare