Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

miercuri, 22 aprilie 2009

Peisaj cu castane si nuci
















Materiale necesare:
-plansa de lucru
-acuarele, carioci, hartie glasata
-lipici, foarfeca, scobitori
-fructele toamnei (nuci, ghinzi, castane, eventual cojile acestor fructe, frunze ...etc)

Mod de lucru:
  • Plansa de lucru pictata in culorile toamnei.
  • O barcutza: - se injumatateste o nuca. Decupam din hartie colorata forma nucii si apoi decupam. Lipim foaia pe nuca. Confectionam din hartie alba panza si o lipim de o scobitoare. Scobitoarea o vom infige in nuca.
  • Un pom: - o nuca se picteaza in verde cu acuarele. Se lasa la uscat. Din hartie glasata maro se confectioneaza un cilindru cu ajutorul lipiciului. Nuca se lipeste la unul din capete.
  • Un arici: - se ia o cstana si se deseneaza un botic si doi ochi. Apoi se infig multe multe scobitori in ea ... pe post de acele ariciului.
  • O girafa: - se iau doua ghinzi si se prind intre ele cu o scobitoare. Una dintre ghinzi devine corpul girafei - deci mai introducem 4 scobitori pe post de picioare si una dintre ghinzi devine capul - deci ii efectuam doi ochi si un nas si ii infigem doua capete mici de scobitori pe post de urechi.
  • Oameni: se construiesc din castane, ghinzi. Se lipesc 2 castanele una de alta, si apoi i se lipeste o ghinda pe post de cap. Maini - din scobitori, picioare - din coji gasite in natura, palarioada la fel. Pentru barbat - putem folosi doar o castana si o ghinda - picioarele fiindu-i confectionate ca si mainile- din scobitori. Palarioare si pantofi din capacele de ghinzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare