Daca va doriti fotografii deosebite...

Puteti arunca un ochi pe siteul fotografului profesionist Florin Biolan, sau pe blogul "Fotografiile din viata ta".

Veti descoperi viata fotografiata ca spectacol, fie ca este vorba de teatru, presa, peisaje, nunta, cununie civila, botez, petreceri, spectacole, serbari, copii sau viitoare mamici.

sâmbătă, 4 aprilie 2009

"Figurine din gips sau lut pictate"



Materiale necesare:
- acuarele si pensule
- o figurina alba, din lut sau din gips, cumparata
sau
- optional: lut pentru modelat

Mod de lucru:
  • se merge la magazin cu cupilul si se cumpara o figurina (care ii place piticului: masca, ingeras, soare, luna, zana, pitic, catel, casuta, etc ) sau lut pentru modelat
  • se picteaza figurina cu acuarelele dupa imaginatia fiecaruia
  • pentru lut de modelat: se urmeaza instructiunile de pe pachet, adica se umezesc mainile si apoi, ca si cu plastilina, se modeleaza lutul in forma dorita de copil; dupa ce este gata figurina, se pune in cuptor si se lasa sa se usuce bine la foc mic, sau se usuca la aer; cand e uscata se poate picta
    precizare: la ursuletul facut de noi, capul si picioarele nu au ramas lipite de corp, asa ca dupa ce s-au uscat separat le-am atasat de trunchi cu un lipici bun).

Un comentariu:

  1. figurine de pictat superbe la 2 si 3 ron am o multime productie proprie 0722207782

    RăspundețiȘtergere

Clipul campaniei "Hai sa vanam inimioare" de pe AC

Siteul ActivitatiCopii ne-a propus sa ne alaturam campaniei "Inimioare gasite" de pe http://www.inimacopiilor.ro/, pornind cu copiii la vanat inimioare. Detaliile campaniei se gasesc aici. Rezultatul campaniei il puteti vedea in clipul cu cele 693 inimioare gasite si trimise de copii si parinti la ActivitatiCopii:

Totalul afișărilor de pagină

Vizitatori

Postări populare